11 Des 2017
Lirik Lagu Bojo Ketikung - Nella Kharisma

Judul lagu : Bojo Ketikung
Pencipta : -
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Bojo Ketikung - Nella Kharisma

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel

Opo ra ono
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Hey kowe koncoku
Sing jarene csku
Nanging nyatane neng mburi
Kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak
Bojone konco dewe
Ora mikir kancane
Tumindak sak karepe

Paiten cangkem lunyu
Kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang
Ah mana ku tahu
Seakan kau arjuna
Padahal engkau keju
Ra nganggo sopan santun
Kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel

Opo ra ono
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Aku kurang opo
Kok kowe iso tego
Opo ono salahku
Terus kowe nikung aku
Opo butuh ajarno
Kok kowe kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu
Sing ngrugekke awakku

Pancen kowe konyol
Neng utekmu kok protol
Pendhak dinane awak’e
Bojoku tok gondhol
Tak bisa aku pendam
Mana sanggup bertahan
Neng ngarep kok apik’an
Neng mburi kurang ajar

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel

Opo ra ono
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Yo wis sak karepmu
Nek ngene ki caramu
Yen iki wis dalane
Aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak bedani
Kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri
Kau anggap permaisuri

Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng
Awet tekan tuwo
Sakjane aku ngguyu
Mikirke tumindakmu
Kok kowe nggragas banget
Ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel

Opo ra ono
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel

Opo ra ono
Lanang liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe