Lirik Lagu Sambung Tresno - Ririk

Suwung rasane atiku Sepi nyenyet wus tanpo sliramu Duh wong bagus Ono opo kok mupus tresnamu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sambung Tresno - Ririk


Judul Lagu : Sambung Tresno
Ciptaan : -
Penyanyi : Ririk
Genre : Campur Sari

Lirik Sambung Tresno


Suwung rasane atiku
Sepi nyenyet wus tanpo sliramu
Duh wong bagus
Ono opo kok mupus tresnamu

Tresno sejatine suci
Lamun iku roso mring sliramu
Lencir kuning
Tanpo pedot tansah ngalamunke

Waspo kang tumetes
Bukti nyoto aku nandang kasmaran
Ugemono
Kang gede tangine katresnanku

Yen to siro iseh tresno
Ati iki ra nampik tresnomu
Senadyano
Biyen kae cinidro ing janji

INTRO

Suwung rasane atiku
Sepi nyenyet wus tanpo sliramu
Duh wong bagus
Ono opo kok mupus tresnamu

Tresno sejatine suci
Lamun iku roso mring sliramu
Lencir kuning
Tanpo pedot tansah ngalamunke

Waspo kang tumetes
Bukti nyoto aku nandang kasmaran
Ugemono
Kang gede tangine katresnanku

Yen to siro iseh tresno
Ati iki ra nampik tresnomu
Senadyano
Biyen kae cinidro ing janji