Lirik Lagu Lilo - Nella Kharisma

Wes tak tompo layang undanganmu Ora keroso dumeh tresno sing krungu Layang biru sampul fotomu Gawe kaget sak jroning atiku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Lilo
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lilo - Nella Kharisma


Wes tak tompo layang undanganmu
Ora keroso dumeh tresno sing krungu
Layang biru sampul fotomu
Gawe kaget sak jroning atiku

Kowe cah bagus sing tak tresnani
Ora nyono gawe cuwo ati iki
Senajan sedelo kowe neng ati
Tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Ora guno kuwi tak tangisi
Kabeh mau wis ginaris pesti
Sepiro gedene tresnaku
Pancen kowe dudu jodoku

Tak tekani layang undanganmu
Nganti kuat lan tabah atiku
Dongaku mugiyo rahayu
Nggonmu bebrayan nganti anak putu

Cah bagus wes tak lilakno
Kabeh iki bakal tak tompo
Selamat tinggal sayang

Saiki aku kudu biso nrimo
Kowe ninggalno aku demi wong liyo
Sak lorone atiku bakal tak tompo
Demi kowe cah bagus aku lilo

Tresnoku ra ono liyane
Sayangku yo mung kowe
Sak jembare samudro isih jembar atiku
Tak ikhlaske sliramu seng pancen dudu jodohku

Mengapa setelah sekian lama kita harus berpisah
Apakah cinta kita memang ada yang salah
Demi cinta yang lain aku harus mengalah
Tak bisakah kau mengerti perasaanku oh sayang

Maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu
Dan ku doakan agar kau bahagia
Melihatmu bahagia cukup membuatku senang
Walau tak bersamaku

Ora guno kuwi tak tangisi
Kabeh mau wis ginaris pesti
Sepiro gedene tresnaku
Pancen kowe dudu jodoku

Tak tekani layang undanganmu
Nganti kuat lan tabah atiku
Dongaku mugiyo rahayu
Nggonmu bebrayan nganti anak putu

INTRO

Wes tak tompo layang undanganmu
Ora keroso dumeh tresno sing krungu
Layang biru sampul fotomu
Gawe kaget sak jroning atiku

Kowe cah bagus sing tak tresnani
Ora nyono gawe cuwo ati iki
Senajan sedelo kowe neng ati
Tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053