Lirik Lagu Lelo Ledung



Judul Lagu : Lelo Ledung
Ciptaan : Markasan
Penyanyi : Endah Laras
Genre : Campur Sari

Lirik Lelo Ledung


Tak lelo lelo lelo ledung
Cep meneng ojo pijer nangis
Anakku sing ayu rupane
Yen nangis ndak ilang ayune

Tak gadang biso urip mulyo
Dadiyo wanito utomo
Ngluhurke asmane wong tuwo
Dadiyo pandekare bongso

Wis cep menengo anakku
Kae bulane ndadari
Koyo buto nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo lelo lelo lelo ledung
Cep meneng ojo pijer nangis
Tak emban slendang batik kawung
Yen nangis mundak ibu bingung

INTRO

Tak lelo lelo lelo ledung
Cep meneng ojo pijer nangis
Anakku sing ayu rupane
Yen nangis ndak ilang ayune

Tak gadang biso urip mulyo
Dadiyo wanito utomo
Ngluhurke asmane wong tuwo
Dadiyo pandekare bongso

Wis cep menengo anakku
Kae bulane ndadari
Koyo buto nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo lelo lelo lelo ledung
Cep meneng ojo pijer nangis
Tak emban slendang batik kawung
Yen nangis mundak ibu bingung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.