Lirik Lagu Kangen - Nella Kharisma

Aku isih ngenteni tekan sliramu Masiyo kapan wae ra ono Ora kuatir atiku Roso kangen ati wes ora kebendung Rino wengi ngarep ngarep Tekanmu selalu tak anti... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen - Nella Kharisma


Judul Lagu : Kangen
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kangen - Nella Kharisma


Aku isih ngenteni tekan sliramu
Masiyo kapan wae ra ono
Ora kuatir atiku

Roso kangen ati wes ora kebendung
Rino wengi ngarep ngarep
Tekanmu selalu tak anti

Ndang balio ndang balio sayangku
Ndang balio ndang balio atiku kangen
Ndang balio ndang balio sayangku
Ndang balio ndang balio
Dunyo rasane sepi tanpo sliramu

INTRO

Aku isih ngenteni tekan sliramu
Masiyo kapan wae ra ono
Ora kuatir atiku

Roso kangen ati wes ora kebendung
Rino wengi ngarep ngarep
Tekanmu selalu tak anti

Ndang balio ndang balio sayangku
Ndang balio ndang balio atiku kangen
Ndang balio ndang balio sayangku
Ndang balio ndang balio
Dunyo rasane sepi tanpo sliramu