Lirik Lagu Getun Masa Lalu - Nella Kharisma



Judul Lagu : Getun Masa Lalu
Ciptaan : Pendhoza
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Getun Masa Lalu - Nella Kharisma


Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi jemputan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku cobo nglalekno
Mugo kowe iso seneng nggo wong liyo

Pancen aku tresno kowe
Sayangku mung karo kowe
Yo mung kowe sing neng ati
Susah seneng tekan mati

Ora bakal tak tinggalke
Njajal mbok titeni wae
Omonganku iki bener
Mugo wae ora minger

Opo enenge awakmu
Wes melengkapi uripku
Senajan kamu sangat lucu
Dandan wae yo ora tau

Opo maneh nganggo gincu
Ben gawe mlinir lambemu
Rupamu ancen polosan
Aku cobo tetep krasan

Nanging kok godaan teko
Aku seneng ro wong liyo
Mergane bodimu nonjok
Bojoku tak tinggal lungo

Pancen atiku ra urus
Kepincut obrakan gembus
Gawe aku mati alus
Kowe saiki ra ngurus

Getun kuwi tibo mburi
Ora bakal tibo ngarep
Kabeh banjur tak lakoni
Senajan mbiyen ati ngarep

Getunku soyo tenanan
Yen aku nyawang dirimu
Sing mbiyen dadi bojoku
Saiki masa laluku

Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi jemputan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku cobo nglalekno
Mugo kowe iso seneng nggo wong liyo

Pancen kowe ayu tenan
Bedo pas mbiyen  pacaran
Dulu ra mbejaji tenan
Wajahmu sangat pas pasan

Saiki kowe wes bedo
Gawe aku ngelus dodo
Mbiyen kok tak sio sio
Nganti uripmu nelongso

Sempet ketemu ning ndalan
Aku eroh kowe sliliran
Lha kok atiku ser seran
Nyawang kowe sing menawan

Saiki piye carane
Aku oleh pin bbm me
Yen wis oleh njur tak invite
Mugo wae di acc

Lha dilalah di acc
Ora nyongko bungah tenan
Jebul malah gur di dc
Yo tak tompo kasunyatan

Mungkin kowe wes kelaran
Nganti kowe wegah tenan
Karo aku sing ra mutu
Arep bali neng awakmu

Saiki wes tak ikhlasno
Kowe duwekke wong liyo
Aku yo mung iso pasrah
Tak jak balen kowe wegah

Yo wes ra sah tak pikirke
Timbang aku mumet ndase
Mending aku joget wae
Joget jangdut sak penake

Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi jemputan

Ketemu aku ro sliramu
Sing saiki dadi masa laluku
Ser seran rasane njero atiku
Ora nyongko sliramu mundak ayu

Rasane aku getun tenanan
Medotke sliramu wektu pacaran
Kabeh mau amergo jalaran
Ngeboti wedokan sing dadi jemputan

Saiki aku uwes ngerti
Yen sliramu ora bakal bali
Saiki aku cobo nglalekno
Mugo kowe iso seneng nggo wong liyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM