Lirik Lagu Gemantung Roso - Nella Kharisma

Mung kari angenan Welas hang isun sambang Saiki wis ilang Dadi duwen wong liyan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gemantung Roso - Nella Kharisma


Judul Lagu : Gemantunge Roso
Ciptaan : Arif Citenk
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Gemantung Roso - Nella Kharisma


Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wis ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balik noring pangkuan

Magih wis duwen wong liyan
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampek kapan

INTRO

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo pati

INTRO

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wis ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

INTRO

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo pati

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo pati