Lirik Lagu Yo Wis Yo Wis - Didi Kempot

Tak rewangi urip rekoso Koyo koyo nganti lali dino Nanging kowe mung gawe gelo Nglarani atiku iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Yo Wis Yo Wis
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Java Mix

Lirik Yo Wis Yo Wis - Didi Kempot


Tak rewangi urip rekoso
Koyo koyo nganti lali dino
Nanging kowe mung gawe gelo
Nglarani atiku iki

Sabendino aku nerimo
Senajan aku kok siyo siyo
Nanging yen terus koyo ngene
Sopo wonge sing kuat atine

Yo wis yo wis wis sak karepmu
Tak turuti opo kekarepanmu
Yo wis yo wis wis sak karepmu
Aku lilo senajan atiku gelo
Yo wis wis yo wis

INTRO

Tak rewangi urip rekoso
Koyo koyo nganti lali dino
Nanging kowe mung gawe gelo
Nglarani atiku iki

Sabendino aku nerimo
Senajan aku kok siyo siyo
Nanging yen terus koyo ngene
Sopo wonge sing kuat atine

Yo wis yo wis wis sak karepmu
Tak turuti opo kekarepanmu
Yo wis yo wis wis sak karepmu
Aku lilo senajan atiku gelo

Yo wis yo wis wis sak karepmu
Tak turuti opo kekarepanmu
Yo wis yo wis wis sak karepmu
Aku lilo senajan atiku gelo
Yo wis wis yo wis

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053