Lirik Lagu Terminal Giwangan - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Terminal Giwangan" dari Nella Kharisma. Lagu ini hasl ciptaan Andi Mbendol. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Terminal Giwangan - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Terminal Giwangan


Judul lagu : Terminal Giwangan
Ciptaan : Andi Mbendol
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Terminal Giwangan


Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Biasane jam semene wes ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal jedul neng ngarepku
Nanging dino dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal Giwangan
Mung kok nggo sambat
Kok nggo istirahat

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Lungguh ndodok neng ngarepan nggodok kopi
Ngenteni kabarmu mas sing nganyelke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang
Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco
Duh alah mas anggepmu aku iki sopo
Bojomu mas aku iki bojomu
Neng opo jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu ketemu pisan nggawe gelo

Aku mung koyo terminal Giwangan
Mung kok nggo sambat
Kok nggo istirahat

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Lungguh ndodok neng ngarepan nggodok kopi
Ngenteni kabarmu mas sing nganyelke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang
Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco
Duh alah mas anggepmu aku iki sopo
Bojomu mas aku iki bojomu
Neng opo jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu ketemu pisan nggawe gelo

Aku mung koyo terminal Giwangan
Mung kok nggo sambat
Kok nggo istirahat

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan

Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telung wengi
Udu kui maksudku mbok yo ngerteni