Lirik Lagu Sikso Batin - Nella Kharisma



Judul Lagu : Sikso Batin
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Sikso Batin - Nella Kharisma


Wes bendinane ati iki keloro
Nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
Opo ora eling naliko jaman semono
Saiki wes bedo amung gawe batin kesikso

Wes bendinane ati iki keloro
Nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
Opo ora eling naliko jaman semono
Saiki wes bedo amung gawe batin kesikso

Semua janji sucimu kuwi mung ono ning lambe
Roso tresno nggo awakku wes ilang ikhlase
Saiki wes genep setahun urip bebarengan
Kowe ra biso ngelalekke sing jenenge mantan

Ojo nganti mergo iki aku dadi ilang roso
Roso sing tak jogo suci sak jeroning dodo
Aku mung biso ngedungo senajan ati kesikso
Nek kowe pancen setyo kowe ra bakal medot tresno

Batinku kesikso ati ke iris iris
Langit melu nangis mergo janjimu mung lamis
Kowe medot tresnoku nggo wong liyo
Timbang balen aku trimo sumingkir

Wes bendinane ati iki keloro
Nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
Opo ora eling naliko jaman semono
Saiki wes bedo amung gawe batin kesikso

Aku jane ora nyongko ning nganti ngene ki endinge
Mantanmu sing ninggalke kowe ngopo aku sing mbok korbanke
Jebul tresnomu mung sesaat tiwas aku wes berharap
Madep mantep bebarengan malah aku sing kelaran

Inilah rasanya cinta bertepuk sebelah tangan
Meski ku genggam erat tak akan bisa bertahan
Ku lihat ke depan yang ada hanya perpisahan
Jika ini yang terbaik pasti ku relakan

Batinku kesikso ati ke iris iris
Langit melu nangis mergo janjimu mung lamis
Kowe medot tresnoku nggo wong liyo
Timbang balen aku trimo sumingkir

Wes bendinane ati iki keloro
Nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
Opo ora eling naliko jaman semono
Saiki wes bedo amung gawe batin kesikso

Wes bendinane ati iki keloro
Nduwe bojo nanging tresnone kanggo wong liyo
Opo ora eling naliko jaman semono
Saiki wes bedo amung gawe batin kesikso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM