Lirik Lagu Sayang - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Sayang" dari Nella Kharisma. Lagu ini merupakan lagu dangdut hip hop populer 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Nella Kharisma - Sayang


Judul lagu : Sayang
Penyanyi : Nella Kharisma
Pencipta : -
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Sayang


Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
Do pepuja neng ati nanging kowe ra reti
Kowe sing tak wanti wanti

Malah jebul saiki kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi lanangan liyo
Yo wes ora popo insyaallah aku iso lilo

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku
Aku welasno kang mas aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwis dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing iso dadi penggantimu
Wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku
Aku welasno kang mas aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap kowe bali neng jero ati iki
Nganti rambutku putih nangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

Aku marang sliramu do ragu ning atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten merana uripku
Aku welasno kang mas aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo pepujamu
Cintaku tetap abadi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053