2 Okt 2017


Judul lagu : Pesek Manis
Pencipta : Gendhis & Lek Bro Munib
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Pesek Manis - Nella Kharisma


Jan jane ora pati ganteng
Nanging sliramu nggarai aku kangen
Nyawang esemmu nyawang gagahmu
Nggawe atiku kangen sliramu

Senajan irungmu mbangir neng jero
Nanging sliramu agawe aku tresno
Nyawang netromu nyawang manismu
Priyo bagus gelemo dadi bojoku

INTRO

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng nduweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo nggawe kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh neng kono
Senajan pesek aku tetep tresno
Krungu suaramu neng ati lego
Opo maneh sesandingan nali tresno

INTRO

Jan jane ora pati ganteng
Nanging sliramu nggarai aku kangen
Nyawang esemmu nyawang gagahmu
Nggawe atiku kangen sliramu

Senajan irungmu mbangir neng jero
Nanging sliramu agawe aku tresno
Nyawang netromu nyawang manismu
Priyo bagus gelemo dadi bojoku

INTRO

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng nduweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo nggawe kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh neng kono
Senajan pesek aku tetep tresno
Krungu suaramu neng ati lego
Opo maneh sesandingan nali tresno

Bocah bagus seng tak tresnani
Opo kowe ono seng nduweni
Tresno iki wes nyantol sliramu
Ojo nggawe kuciwo atiku

Bocah manis seng adoh neng kono
Senajan pesek aku tetep tresno
Krungu suaramu neng ati lego
Opo maneh sesandingan nali tresno