Lirik Lagu Nasib - Nella Kharisma

Petang taun aku ngamen turut ratan Tak rewangi nganti koyo wong edan Panyuwunku marang Gusti kang kuwoso Mugi uripku tambah mulyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nasib - Nella Kharisma


Judul lagu : Nasib
Pencipta : Lagista Djandhut
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Nasib - Nella Kharisma


Petang taun aku ngamen turut ratan
Tak rewangi nganti koyo wong edan
Panyuwunku marang Gusti kang kuwoso
Mugi uripku tambah mulyo

Tak lakoni nganti roso ikhlas batin
Nadyan manganku mung sego kucing
Nyambut gawe rekoso nganti ora eling
Tak belani nganti ra nduwe isin

INTRO

Wayah bengi kulo kang tansah memuji
Nyuwun berkah saking illahirobbi
Mugo kabeh tansah pinaringan rizki
Biso kabul lan ugo mbarokahi

Konco konco kabeh ayo podo ndungo
Ojo gelo yen durung di kabulno
Yen durung wancine pancen urip soro
Semangat lan tetep makaryo

Semangat lan makaryo
Semangat lan makaryo

INTRO

Petang taun aku ngamen turut ratan
Tak rewangi nganti koyo wong edan
Panyuwunku marang Gusti kang kuwoso
Mugi uripku tambah mulyo

Tak lakoni nganti roso ikhlas batin
Nadyan manganku mung sego kucing
Nyambut gawe rekoso nganti ora eling
Tak belani nganti ra nduwe isin

INTRO

Wayah bengi kulo kang tansah memuji
Nyuwun berkah saking illahirobbi
Mugo kabeh tansah pinaringan rizki
Biso kabul lan ugo mbarokahi

Konco konco kabeh ayo podo ndungo
Ojo gelo yen durung di kabulno
Yen durung wancine pancen urip soro
Semangat lan tetep makaryo

Semangat lan makaryo
Semangat lan makaryo
Semangat lan makaryo
Semangat lan makaryo