Lirik Lagu Konco Tekane Mati - Vita Alvia



Judul Lagu : Konco Tekane Mati
Ciptaan : Andi Mbendol
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Dut Mix

Lirik Konco Tekane Mati


Ra sah nangis mergo tresno
Neng sandingmu ono konco
Ra sah di peksake
Sak tekane wae

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang
Di loske wae nadyan kroso kabotan
Kekancan kudu wani dadi siji
Paseduluran nganti tekane mati

Ngalor ngidul ngulon ngetan wis nganti sewulan
Awakmu mikirno lanangan
Sing mbok ceritakke mbok gedek gedekke
Nanging awakmu malah dadi isin mergo di tinggalke

Hey bro malah koyo karo sopo wae
Aku ra bakal piye piye
Pancen mung isane mung iso ngrungokke
Tapi sitik sitik aku bakalan ngenei solusine

Siji loro telu rungokno omonganku
Papat limo enem sopo reti gawe ayem
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas

Ra sah nangis mergo tresno
Neng sandingmu ono konco
Ra sah di peksake
Sak tekane wae

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang
Di loske wae nadyan kroso kabotan
Kekancan kudu wani dadi siji
Paseduluran nganti tekane mati

Pancen konco tekan mati larang regane
Ra iso di rupiahke
Jarang di temoni tur mesti ngangeni
Walaupun tibo tangi susah seneng selalu menemani

Mending mikir utang daripada lanangan
Mending karo konco daripada wong edan
Rokok entek ra sah bingung gur gari cupitan
Opo meneh duit tambah wis jelas oleh utangan

Siji loro telu rungokno omonganku
Papat limo enem sopo reti gawe ayem
Pitu wolu songo ra sah nangis mergo tresno
Sepuluh sewelas rolas ndak malah mung tambah kandas

Ra sah nangis mergo tresno
Neng sandingmu ono konco
Ra sah di peksake
Sak tekane wae

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang
Di loske wae nadyan kroso kabotan

Ra sah nangis mergo tresno
Neng sandingmu ono konco
Ra sah di peksake
Sak tekane wae

Opo maneh perasaan ora kudu nggayuh lintang
Di loske wae nadyan kroso kabotan
Kekancan kudu wani dadi siji
Paseduluran nganti tekane mati

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053