Lirik Lagu Kenangan Telogo Sarangan - Rina Amelia



Judul Lagu : Kenangan Telogo Sarangan
Ciptaan : Jo Klitik
Penyanyi : Rina Amelia
Genre : Dangdut

Lirik Kenangan Telogo Sarangan


Angin sumilir wayah wengi
Soyo ngelingake wong sing tak tresnani
Lintang lintang rembulan
Kang biso madhangi tresnoku sawiji

Godhong garing sing tibo neng ngisor
Yo mung kowe sing neng njero dodo
Senadyan ora biso kepethuk saben dino
Atiku wes lego

Kelingan jaman semono
Wong loro dolan neng telogo Sarangan
Atiku soyo deg deg'an
Naliko jejeran koyo wong pacaran

Mugo mugo kowe sing neng kono
Isih tetep njogo roso tresno
Aku ora bakal ninggalke kowe
Nganti selawase

INTRO

Awakku
Awakku mung kanggo kowe
Atiku
Atiku mung kanggo kowe
Kangenku
Kangenku mung kanggo kowe
Tresnoku
Yo mung kowe
Seng tak tunggu

INTRO

Angin sumilir wayah wengi
Soyo ngelingake wong sing tak tresnani
Lintang lintang rembulan
Kang biso madhangi tresnoku sawiji

Godhong garing sing tibo neng ngisor
Yo mung kowe sing neng njero dodo
Senadyan ora biso kepethuk saben dino
Atiku wes lego

INTRO

Awakku
Awakku mung kanggo kowe
Atiku
Atiku mung kanggo kowe
Kangenku
Kangenku mung kanggo kowe
Tresnoku
Yo mung kowe
Seng tak tunggu

Awakku
Awakku mung kanggo kowe
Atiku
Atiku mung kanggo kowe
Kangenku
Kangenku mung kanggo kowe
Tresnoku
Yo mung kowe
Seng tak tunggu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM