Lirik Lagu Kebat Kliwat - Nella Kharisma

Mabengi aku isih kok tunggoni Mabengi aku isih kok sayangi Bareng wis isuk kowe tak goleki Lungo nang endi aku ora ngerti... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kebat Kliwat - Nella Kharisma


Judul lagu : Kebat Kliwat
Ciptaan : Sonata
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kebat Kliwat - Nella Kharisma


Mabengi aku isih kok tunggoni
Mabengi aku isih kok sayangi
Bareng wis isuk kowe tak goleki
Lungo nang endi aku ora ngerti

Kalungku kabeh entek wes kok doli
Kok gawe medon karo main judi
Rasane awak wes ora kuat
Kelakuanmu tambah kebat keliwat

Yen pancen wes ora seneng aku
Balekno neng omahe mbokku
Masio nang sawah aku nggulut tebu
Sing penting nggo nggedekno anakku

Senajan kok susul ping suwidak jaran
Aku ra gelem kok jak balenan
Aku wes tuwok riko gawe bal balan
Kelambi sitok kok gadekno pisan

INTRO

Kalungku kabeh entek wes kok doli
Kok gawe medon karo main judi
Rasane awak wes ora kuat
Kelakuanmu tambah kebat keliwat

Yen pancen wes ora seneng aku
Balekno neng omahe mbokku
Masio nang sawah aku nggulut tebu
Sing penting nggo nggedekno anakku

Senajan kok susul ping suwidak jaran
Aku ra gelem kok jak balenan
Aku wes tuwok riko gawe bal balan
Kelambi sitok kok gadekno pisan

Yen pancen wes ora seneng aku
Balekno neng omahe mbokku
Masio nang sawah aku nggulut tebu
Sing penting nggo nggedekno anakku

Senajan kok susul ping suwidak jaran
Aku ra gelem kok jak balenan
Aku wes tuwok riko gawe bal balan
Kelambi sitok kok gadekno pisan
Kelambi sitok kok gadekno pisan