Lirik Lagu Imbangono - Melinda Varera

Lirik Lagu Imbangono - Melinda Varera


Judul Lagu : Imbangono
Ciptaan : Unul
Penyanyi : Melinda Varera
Genre : Pop Banyuwangi

Lirik Imbangono


Kepengen isun ngelalekno
Lare hang dadi sigarane nyowo
Mergane welas hang sun tompo
Seng biso larene ngimbangi

Opo welas kudu ngorbakno
Sekabehe ati lan jiwo rogo
Masio batin kudu kesekso
Nampani welas hang gedigi

Sayang sayang isun jalok nyang riko
Imbangono roso welas sun iki
Myakne ati iki yo kroso lego
Madai roso welas hang sun tompo

INTRO

Kepengen isun ngelalekno
Lare hang dadi sigarane nyowo
Mergane welas hang sun tompo
Seng biso larene ngimbangi

Opo welas kudu ngorbakno
Sekabehe ati lan jiwo rogo
Masio batin kudu kesekso
Nampani welas hang gedigi

Sayang sayang isun jalok nyang riko
Imbangono roso welas sun iki
Myakne ati iki yo kroso lego
Madai roso welas hang sun tompo

Sayang sayang isun jalok nyang riko
Imbangono roso welas sun iki
Myakne ati iki yo kroso lego
Madai roso welas hang sun tompo

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.