Lirik Lagu Gaple - Nella Kharisma



Judul Lagu : Gaple
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Gaple - Nella Kharisma


Among maen judi wae
Bendinane banting kartu gaple
Silo karo kanca kancane
Nganti lali omah lan belanjane
Ngentekno duwit sak karung
Kowe ora bakal sugeh

Lerenono gonmu judi gaple
Emanono lehmu nyambut gawe
Maen judi ora bakal sugeh
Malah lali anak lan bojone
Soyo suwe soyo dadi mbambung
Amergo ludes donyane

Wes lereno marenono
Anggonmu banting judi gaple
Wes lereno mbok elengo
Sing neng omah nganti garing belanjane

Wes lereno marenono
Anggonmu banting kartu gaple
Wes lereno marenono
Mbuang duwet sing ora ono gunane

Mbok di sawang wes akeh contone
Podo mlebu ngandang jeruji wesi omahe

INTRO

Among maen judi wae
Bendinane banting kartu gaple
Silo karo kanca kancane
Nganti lali omah lan belanjane
Ngentekno duwit sak karung
Kowe ora bakal sugeh

Lerenono gonmu judi gaple
Emanono lehmu nyambut gawe
Maen judi ora bakal sugeh
Malah lali anak lan bojone
Soyo suwe soyo dadi mbambung
Amergo ludes donyane

Wes lereno marenono
Anggonmu banting judi gaple
Wes lereno mbok elengo
Sing neng omah nganti garing belanjane

Wes lereno marenono
Anggonmu banting kartu gaple
Wes lereno marenono
Mbuang duwet sing ora ono gunane

Mbok di sawang wes akeh contone
Podo mlebu ngandang jeruji wesi omahe

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053