Lirik Lagu Dompet Kulit - Didi Kempot

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit Ngetan ngulon tak simpen neng dompet kulit Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik Mergo kowe wanita sing paling cantik... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Dompet Kulit
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Dompet Kulit - Didi Kempot


Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen neng dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanita sing paling cantik

Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene di gondol demit

Lungo tanpo pamit
Nuwun sewu amit amit
Mbok yo ojo anggit
Dumeh ayumu selangit

Loro atiku rasane pating clekit
Bondo entek bojo ucul tanpo pamit
Pengin jajan nganti wis kentekan duwit
Biyen tresno saiki dadi penyakit

Lungo tanpo pamit mit ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit
Lungo tanpo pamit mit ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit

INTRO

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen neng dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanita sing paling cantik

Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene di gondol demit

Lungo tanpo pamit
Nuwun sewu amit amit
Mbok yo ojo anggit
Dumeh ayumu selangit

Loro atiku rasane pating clekit
Bondo entek bojo ucul tanpo pamit
Pengin jajan nganti wis kentekan duwit
Biyen tresno saiki dadi penyakit

Lungo tanpo pamit mit ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit
Lungo tanpo pamit mit ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen neng dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanita sing paling cantik

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053