Lirik Lagu Cemoro Panjang - Vita KDI



Judul Lagu : Cemoro Panjang
Ciptaan : Khalis Pratama
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Cemoro Panjang


Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno
Karo sliramu cah bagus
Tanganmu tak gandeng sliramu tak sanding
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan
Nalikane aku ro kowe pacaran
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo

Opo pancen tego kowe ninggalke awakku
Nganti loro tresno nyikso neng njero batinku
Opo pancen aku wis dudu jodomu
Aduh kang mas sing gede pangapuramu

Biyen pancen aku tresno marang kowe
Nanging ngopo saiki tok tinggalake
Opo to iki balasan marang aku
Kowe tego nggawe cidro neng njero atiku

Lagi sedelo awakku ngrasakke tresno
Karo sliramu cah bagus
Tanganmu tak gandeng sliramu tak sanding
Koyo dunyo iki awak dewe sing nduweni

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan
Nalikane aku ro kowe pacaran
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo

Duh kang mas sing gede pangapuramu
Aku ra kuat nyonggo tresnomu

Cemoro panjang sing tau dadi kenangan
Nalikane aku ro kowe pacaran
Cemoro duh cemoro ngopo ninggalke cerito loro
Loro neng njero atiku sing tak tresnani lungo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM