Lirik Lagu Bojoku Seneng Selingkuh - Ratna Antika

Sayang ngopo kowe tego Ninggalke awakku nggandeng karo wedok liyo Sayang kowe saiki bedo Tresnamu sing tak tompo mung nggawe ati cidro... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bojoku Seneng Selingkuh - Ratna Antika


Judul Lagu : Bojoku Seneng Selingkuh
Ciptaan : -
Penyanyi : Ratna Antika ft Bayu S
Genre : Dangdut

Lirik Bojoku Seneng Selingkuh


Pr :
Sayang ngopo kowe tego
Ninggalke awakku nggandeng karo wedok liyo
Sayang kowe saiki bedo
Tresnamu sing tak tompo mung nggawe ati cidro

Opo tah salahku kowe ninggal aku
Sliramu sing tak tresnani
Gawe loro njeroning ati

Lk :
Aduh adek sayang
Kang mas nyuwun ngapuro
Pacaran ro wong liyo
Amergo keno gudo

Pr :
Deres eluh netes ning pipi
Ngelingake kowe ninggal aku
Demi wedokan liyo
Kowe tego ninggalke awakku

Opo ra eling jaman sakmono
Kowe ngoyak njaluk tresnomu tak tompo

Jare kang mas sayang
Jare kang mas tresno
Ora bakal gawe ati iki loro
Nanging opo bukti kang mas mblenjani janji
Lungo pamit kerjo jebul karo wedok liyo

Lk :
Kang mas ninggalke kowe
Mergo kesel saben dino padu terus karo kowe
Nanging sak tenane kang mas
Sayang sak lawase

Pr :
Sayang ngopo kowe tego
Ninggalke awakku nggandeng karo wedok liyo
Sayang kowe saiki bedo
Tresnamu sing tak tompo mung nggawe ati cidro

Opo tah salahku kowe ninggal aku
Sliramu sing tak tresnani
Gawe loro njeroning ati

Lk :
Aduh adek sayang
Kang mas nyuwun ngapuro
Pacaran ro wong liyo
Amergo keno gudo

Pr :
Nek kang mas pancen sayang
Ngopo kang mas ninggal aku
Padahal tresnoku mung kanggo awakmu
Kang mas malah asik selingkuh neng mburiku
Opo pancen aku iki iseh kalah ayu

Lk :
Aduh sih nduk kowe pancen ayu
Raono sing gantike awakmu
Kas mas janji ora bakal mblenjani

Pr :
Opo tok kiro ati iki dolanan
Sak penake kowe ngekeki harapan
Dadi wong lanang kuwi ojo gembagus
Opo ra ngoco rupamu koyo wedus

Opo tah salahku kowe ninggal aku
Sliramu sing tak tresnani
Gawe loro njeroning ati

Lk :
Aduh adek sayang
Kang mas nyuwun ngapuro
Pacaran ro wong liyo
Amergo keno gudo

Pr :
Opo tah salahku kowe ninggal aku
Sliramu sing tak tresnani
Gawe loro njeroning ati

Lk :
Aduh adek sayang
Kang mas nyuwun ngapuro
Pacaran ro wong liyo
Amergo keno gudo