Lirik Lagu Balasan Ditinggal Rabi - Nella Kharisma

Atiku rasane gelo Ninggal kowe rabi karo wong liyo Iki dudu karepku iki dudu niatku Kabeh karepe simbokku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Balasan Ditinggal Rabi - Nella Kharisma

Judul Lagu : Balasan Ditinggal Rabi
Ciptaan : -
Penyanyi : Boim Ngapak
Genre : Dangdut

Lirik Balasan Ditinggal Rabi


Atiku rasane gelo
Ninggal kowe rabi karo wong liyo
Iki dudu karepku iki dudu niatku
Kabeh karepe simbokku

Pancen iki wis dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu ikhlas atimu kudu sabar batinmu
Senajan nyekso tresnomu

Dik aku ora lali karo sumpah janjiku
Nanging ku di jodohke karo juragan sapi
Pancene aku emoh medot tali asmoro
Iki karep wong tuo dadi ku kudu manut simbok

Atiku rasane gelo
Ninggal kowe rabi karo wong liyo
Iki dudu karepku iki dudu niatku
Kabeh karepe simbokku

Pancen iki wis dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu ikhlas atimu kudu sabar batinmu
Senajan nyekso tresnomu

Dik aku ora lali karo sumpah janjiku
Nanging ku di jodohke karo juragan sapi
Pancene aku emoh medot tali asmoro
Iki karep wong tuo dadi ku kudu manut simbok

Biyen aku wis janji ora bakal nglarani
Wis suwe tak pacari malah di tinggal rabi
Aku tego nglarani mblenjani janji suci
Ning aku njaluk ngapuro wis nggawe atimu loro

Dik aku ora lali karo sumpah janjiku
Nanging ku di jodohke karo juragan sapi
Pancene aku emoh medot tali asmoro
Iki karep wong tuo dadi ku kudu manut simbok

Dik aku ora lali karo sumpah janjiku
Nanging ku di jodohke karo juragan sapi
Pancene aku emoh medot tali asmoro
Iki karep wong tuo dadi ku kudu manut simbok

Baca Juga » Lirik Lagu Ditinggal Rabi - Nella Kharisma

Terjemahan Lagu "Balasan Ditinggal Rabi" Dalam Bahasa Indonesia


"Balasan Di Tinggal Menikah"

Hatiku rasanya kecewa
Tinggalkan kamu menikah dengan orang lain
Ini bukan keinginanku ini bukan niatku
Semua keinginan ibuku

Memang ini sudah jalanya
Harus pisah kehilangan cintanya
Harus ikhlas hatimu harus sabar batinmu
Meskipun menyiksa perasaanmu

Dik aku tidak lupa dengan sumpah janjiku
Tapi aku di jodohkan dengan juragan sapi
Sebenarnya aku tak mau memutus tali asmara
Ini keinginan orang tua jadi ku harus nurut ibuku

Hatiku rasanya kecewa
Tinggalkan kamu menikah dengan orang lain
Ini bukan keinginanku ini bukan niatku
Semua keinginan ibuku

Memang ini sudah jalanya
Harus pisah kehilangan cintanya
Harus ikhlas hatimu harus sabar batinmu
Meskipun menyiksa perasaanmu

Dik aku tidak lupa dengan sumpah janjiku
Tapi aku di jodohkan dengan juragan sapi
Sebenarnya aku tak mau memutus tali asmara
Ini keinginan orang tua jadi ku harus nurut ibuku

Dulu aku sudah janji tak akan menyakiti
Sudah lama ku pacari justru ku tinggal menikah
Aku tega menyakiti mengingkari janji suci
Tapi aku minta maaf sudah buat hatimu sakit

Dik aku tidak lupa dengan sumpah janjiku
Tapi aku di jodohkan dengan juragan sapi
Sebenarnya aku tak mau memutus tali asmara
Ini keinginan orang tua jadi ku harus nurut ibuku

Dik aku tidak lupa dengan sumpah janjiku
Tapi aku di jodohkan dengan juragan sapi
Sebenarnya aku tak mau memutus tali asmara
Ini keinginan orang tua jadi ku harus nurut ibuku