Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma

Tansah eling omongmu Naliko kowe pamit rabi Kaget atiku ngene rasane Ajur sakjroning dodoku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Atiku Ajur - Nella Kharisma


Judul lagu : Atiku Ajur
Pencipta : Ariek DN / Weha
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Atiku Ajur - Nella Kharisma


Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjroning dodoku

Kok blenjanji sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

INTRO

Ajur atiku rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah pilih balen karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Tekan patiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjroning dodoku

Kok blenjanji sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Ajur atiku rasane remuk dodoku
Krungu pamitmu ngajak pisahan aku
Aku ora ngerti opo toh salahku
Kowe malah pilih balen karo mantanmu

Aku berkorban kanggo roso tresno iki
Tekan patiku tetep tak belani
Nanging nyatane kowe malah ra ngerti
Gawe loro nganti ajur roso tresno iki

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjroning dodoku

Kok blenjanji sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

INTRO

Sak tenane aku nelongso
Yen kok gawe cidro
Nanging aku kudu lilo
Mergo kowe wes ra nduweni tresno

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjroning dodoku

Kok blenjanji sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu

Tansah eling omongmu
Naliko kowe pamit rabi
Kaget atiku ngene rasane
Ajur sakjroning dodoku

Kok blenjanji sumpahmu
Ndek mbiyen kae ono kene
Tegone kowe ngapusi aku
Kowe rabi malah karo mantanmu