Lirik Lagu Angkringan - Nella Kharisma

Ademe kok koyok ngene Angine gawe wetengku luwe Luwe mangan luwe mangan Paling enak ning angkringan wae... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Angkringan - Nella Kharisma


Judul Lagu : Angkringan
Ciptaan : Andi Zate
Penyayi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Angkringan - Nella Kharisma


Ademe kok koyok ngene
Angine gawe wetengku luwe
Luwe mangan luwe mangan
Paling enak ning angkringan wae

Sego bandenge karo sambele
Enak rasane murah regane

Ademe kok koyok ngene
Angine gawe wetengku luwe
Luwe mangan luwe mangan
Paling enak ning angkringan wae

Camilane tahu tempene
Di angeti wae ben mantap rasane

Rasane nenenene
Lalalalala
Lalala lalalalala
Lalalalala

Yen lagi mangan ning angkringan
Bayare kudu kontan
Ojo nganti kowe ngutang
Mesakke bakule mergo sithik batine

Kletak kletik Geni arenge
Klenak klenik Ngalur ngidul rembukane
Kletak kletik Kacang gorenge
Klenak klenik Ngombe wedang ning angkringan

Ademe kok koyok ngene
Angine gawe wetengku luwe
Luwe mangan luwe mangan
Paling enak ning angkringan wae

INTRO

Yen lagi mangan ning angkringan
Bayare kudu kontan
Ojo nganti kowe ngutang
Mesakke bakule mergo sithik batine

Kletak kletik Geni arenge
Klenak klenik Ngalur ngidul rembukane
Kletak kletik Kacang gorenge
Klenak klenik Ngombe wedang ning angkringan

Kletak kletik Geni arenge
Klenak klenik Ngalur ngidul rembukane
Kletak kletik Kacang gorenge
Klenak klenik Ngombe wedang ning angkringan