Lirik Lagu Tuyul Amburadul - Didi Kempot

Godho godho Godhone ke gowo ono Godho godho Ojo wani cobo cobo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Tuyul Amburadul
Ciptaan : Ranto Gudel
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tuyul Amburadul - Didi Kempot


Godho godho
Godhone ke gowo ono
Godho godho
Ojo wani cobo cobo

Singkirono godho wanito lan bondho
Do elingo yen mati ora digowo

Jroning cerito isine krendo wahono
Demit lan s#tan gendruwo wedon tetekan
Wewene ayu ngawe awe ngguya ngguyu
Sing ora tahan mesti katut terus melu

Ing peteng peteng
Hotele jogetan bareng
Nggol senggal senggol
Dudu wek'e kok digondol

Si tuyul gundhol
Ngalor ngidul ngempit gendhol
Srengenge njedul
Moto abang amburadul

Godho godho
Godhone ke gowo ono
Godho godho
Ojo wani cobo cobo

Singkirono godho wanito lan bondho
Do elingo yen mati ora digowo

Wewe gombel pating crentel ono hotel
Gondho wangi peri peri
Si gendruwo tela telo sajak loyo
Kae Jrangkong mirang mireng sajak ndoyong

INTRO

Godho godho
Godhone ke gowo ono
Godho godho
Ojo wani cobo cobo

Singkirono godho wanito lan bondho
Do elingo yen mati ora digowo

Jroning cerito isine krendo wahono
Demit lan s#tan gendruwo wedon tetekan
Wewene ayu ngawe awe ngguya ngguyu
Sing ora tahan mesti katut terus melu

Ing peteng peteng
Hotele jogetan bareng
Nggol senggal senggol
Dudu wek'e kok digondol

Si tuyul gundhol
Ngalor ngidul ngempit gendhol
Srengenge njedul
Moto abang amburadul

Godho godho
Godhone ke gowo ono
Godho godho
Ojo wani cobo cobo

Singkirono godho wanito lan bondho
Do elingo yen mati ora digowo

Wewe gombel pating crentel ono hotel
Gondho wangi peri peri
Si gendruwo tela telo sajak loyo
Kae Jrangkong mirang mireng sajak ndoyong

Godho godho
Godhone ke gowo ono
Godho godho
Ojo wani cobo cobo

Godho godho
Godhone ke gowo ono
Godho godho
Ojo wani cobo cobo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053