Lirik Lagu Tresno Ing Parang Tritis - Simon



Judul Lagu : Tresno Ing Parang Tritis
Ciptaan : P. Sudadi
Penyanyi : Simon
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Ing Parang Tritis


Biyen aku eling jaman semono
Tresnoku ono pinggir kutho Jogja
Ombak ing parang tritis lan angin segoro
Dadi seksine janjimu lan janjiku

Nyatane kowe ninggalne aku
Tegane kowe nyulayani janji
Ati iki kang nangis wayah udan gerimis
Pengen ketemu kowe yo wong manis

Bocah ayu kowe sing tak tresnani
Bocah ayu kowe sing tau janji
Tresnoku iki ora biso lali
Senajan kowe gawe loro ati

Nek ku eling jaman semono
Kowe karo aku mengikat janji
Janji suci setuluse neng njero ati
Sumpah opo yo mung kowe sing tak tresnani
Demi opo tresno iki sampek tekane pati
Senajan kowe uwes uwes gawe loro ati
Dowone ombak lan angin segoro
Seng uwes dadi seksi tresno lan janji cidro
Bocah ayu tresno iki ra biso lali
Senajan kowe uwes uwes gawe loro ati

Biyen aku eling jaman semono
Tresnoku ono pinggir kutho Jogja
Ombak ing parang tritis lan angin segoro
Dadi seksine janjimu lan janjiku

Nyatane kowe ninggalne aku
Tegane kowe nyulayani janji
Ati iki kang nangis wayah udan gerimis
Pengen ketemu kowe yo wong manis

Bocah ayu kowe sing tak tresnani
Bocah ayu kowe sing tau janji
Tresnoku iki ora biso lali
Senajan kowe gawe loro ati

Bocah ayu kowe sing tak tresnani
Bocah ayu kowe sing tau janji
Tresnoku iki ora biso lali
Senajan kowe gawe loro ati

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053