Lirik Lagu Separuh Nyowo - Nella Kharisma feat Jo Kluthuk



Judul Lagu : Separuh Nyowo
Ciptaan : R. Husen Albana
Penyanyi : Nella Kharisma feat Jo Kluthuk
Genre : Dangdut

Lirik Separuh Nyowo - Nella Kharisma feat Jo Kluthuk


Pr :
Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Lk :
Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung swaramu
Nadyan sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Pr :
Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

INTRO

Pr :
Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Lk :
Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung swaramu
Nadyan sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Pr :
Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053