Lirik Lagu Separuh Nyowo - Nella Kharisma feat Jo Kluthuk

Lirik Lagu "Separuh Nyowo" dari Nella Kharisma & Jo Kluthuk. Lagu ini hasil ciptaan R. Husen Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Separuh Nyowo - Nella Kharisma feat Jo Kluthuk

Lirik Nella Kharisma feat Jo Kluthuk - Separuh Nyowo


Judul Lagu : Separuh Nyowo
Penyanyi : Nella Kharisma feat Jo Kluthuk
Ciptaan : R. Husen Albana
Genre : Dangdut

Lirik Separuh Nyowo


Pr :
Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Lk :
Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung swaramu
Nadyan sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Pr :
Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Pr :
Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Lk :
Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung swaramu
Nadyan sak kecap iso gawe marem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

Pr :
Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu