Lirik Lagu Semrawut - Didi Kempot

Senajan tak slimur Ngedem ngedem ati Durung biso tentrem tekane saiki Pancen uwis suwe Nggonmu cidro janji Aku gelo gelaku tekan saiki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Semrawut - Didi Kempot


Judul Lagu : Semrawut
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Semrawut - Didi Kempot


Senajan tak slimur
Ngedem ngedem ati
Durung biso tentrem tekane saiki

Pancen uwis suwe
Nggonmu cidro janji
Aku gelo gelaku tekan saiki

Yen tak terusake
Gek kudu kepiye
Nyatane sliramu bedo uwis seje

Saiki wis malih
Putih dadi ireng
Koyo wong liyo
Senajan urip isih bareng

INTRO

Mbuh nganti kapan
Aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati

Mbuh nganti kapan
Aku ora ngerti
Nggonku ngrasakake laraning ati

Uwan sing neng rambut
Ra biso di etung
Sumpah nganti seprene
Aku isih getun

Saben mapan turu
Atiku semrawut
Pingin lali seprene mung tansah emut

INTRO

Mbuh nganti kapan
Aku ora ngerti
Nglalekake nggonmu gawe loro ati

Mbuh nganti kapan
Aku ora ngerti
Nggonku ngrasakake laraning ati

Uwan sing neng rambut
Ra biso di etung
Sumpah nganti seprene
Aku isih getun

Saben mapan turu
Atiku semrawut
Pingin lali seprene mung tansah emut