Lirik Lagu Pripun - Didi Kempot

Janjine pripun kok ngantos setahun Kirang langkung ipun Kulo suwun ndiko eling Mring sedayanipun... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pripun - Didi Kempot


Judul Lagu : Pripun
Ciptaan : Manthou's
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lagu Pripun - Didi Kempot


Janjine pripun kok ngantos setahun
Kirang langkung ipun
Kulo suwun ndiko eling
Mring sedayanipun

Kabare pripun
Serat mboten ngintun
Sanak kakang ndusun
Sedoyo nggih rukun
Wancine matun poro tani utun

Mbenjang nopo leh wangsul
Ampun ngantos di susul
Makne si ponang gundul

Ulate pun njegadul
Pikire modal madul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun
Wonten dusun gesang sak wontenipun

INTRO

Ulate pun njegadul
Pikire modal madul
Kono mung kendangan dengkul

Nilarke dusun kersane kepripun
Soyo tangeh lamun
Lha mbok nggih sampun
Wonten dusun gesang sak wontenipun