Lirik Lagu Ombak Tresno - Mega Wati

Ing atiku aku nyimpen kowe Ora bakal tresnamu tak selehku Nadyan aku wong ra duwe Sumpah janji kaggoku ra sepele... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ombak Tresno - Mega Wati


Judul Lagu : Ombak Tresno
Ciptaan : -
Penyanyi : Mega Wati
Genre : Dangdut

Lirik Ombak Tresno


Ing atiku aku nyimpen kowe
Ora bakal tresnamu tak selehku
Nadyan aku wong ra duwe
Sumpah janji kaggoku ra sepele

Paribasan gunung tak lompati
Palangono samudro tak jeguri
Aku cinta setengah mati
Amung siro kang ono jroning ati

Ora nyono sliramu malah lungo
Mung jalaran gedhene sujono
Tresnaku wis kok anggep siyo
Lelabuhku wis tanpo guno

Pindo prau ing tengah jolodri
Ombak gedhe yo kudu di adhepi
Tresno iki ra bakal nyawiji
Yen sliramu ra melu anggondeli

INTRO

Paribasan gunung tak lompati
Palangono samudro tak jeguri
Aku cinta setengah mati
Amung siro kang ono jroning ati

Ora nyono sliramu malah lungo
Mung jalaran gedhene sujono
Tresnaku wis kok anggep siyo
Lelabuhku wis tanpo guno

Pindo prau ing tengah jolodri
Ombak gedhe yo kudu di adhepi
Tresno iki ra bakal nyawiji
Yen sliramu ra melu anggondeli