Lirik Lagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot

Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup Udan lali ra nggowo payung Teng tritis kulo nggih purun Teng emper kulo nggih purun Sak derenge matur nuwun... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Nunut Ngiyup
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nunut Ngiyup - Didi Kempot


Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup
Udan lali ra nggowo payung
Teng tritis kulo nggih purun
Teng emper kulo nggih purun
Sak derenge matur nuwun

Nunut leren kulo nunut leren
Ajeng mantuk sampun kewengen
Udane ra leren leren
Banyune netes ning gendeng
Leren kulo nunut leren

Langite peteng dedet
Howone adem banget
Mbok kulo di jak mlebet
Kersane tambah anget

INTRO

Semarang kaline banjir
Arep nyabrang wedi kintir
Nopo kulo angsal mampir
Kentongan ampun di titir

Kali cilik niku kalen
Jaman cilik konco langen
Nopo sampean kesupen
Kulo badhe nderek leren

Nunut leren kulo nunut leren
Ajeng mantuk sampun kewengen
Udane ra leren leren
Banyune netes ning gendeng
Leren kulo nunut leren

INTRO

Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup
Udan lali ra nggowo payung
Teng tritis kulo nggih purun
Teng emper kulo nggih purun
Sak derenge matur nuwun

Nunut leren kulo nunut leren
Ajeng mantuk sampun kewengen
Udane ra leren leren
Banyune netes ning gendeng
Leren kulo nunut leren

Langite peteng dedet
Howone adem banget
Mbok kulo di jak mlebet
Kersane tambah anget

INTRO

Semarang kaline banjir
Arep nyabrang wedi kintir
Nopo kulo angsal mampir
Kentongan ampun di titir

Kali cilik niku kalen
Jaman cilik konco langen
Nopo sampean kesupen
Kulo badhe nderek leren

Nunut ngiyup kulo nunut ngiyup
Udan lali ra nggowo payung
Teng tritis kulo nggih purun
Teng emper kulo nggih purun
Sak derenge matur nuwun

Nunut leren
Kulo nunut leren

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053