Lirik Lagu Njogo Tresno - Deviana Safara

Sumunar sinaring suryo Nggowo roso tresno lan asmoro Gawe sliro sing tak condro Dadi bojo mimi lan mintuno... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Njogo Tresno
Ciptaan : Kang Herry
Penyanyi : Deviana Safara
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Njogo Tresno - Deviana Safara


Sumunar sinaring suryo
Nggowo roso tresno lan asmoro
Gawe sliro sing tak condro
Dadi bojo mimi lan mintuno

Cumlorot rasane ati
Yen kelingan sliro sing tak anti
Dudu rupo dudu dunyo
Nanging tresno iku sing utomo

Urip bebrayan
Kabeh iku sing podo waspodo
Ora usah gawe perkoro
Nanging gawe becik lan sanyoto

Tresno iki gawe sliro
Sing tak anti anti
Sing penting ngugemi janji
Podo setyo urip kelawan pati

Gumreget karepe ati
Njogo tresno ono tembe mburi
Gawe roso sing gemati
Bungah susah podo di lakoni

INTRO

Sumunar sinaring suryo
Nggowo roso tresno lan asmoro
Gawe sliro sing tak condro
Dadi bojo mimi lan mintuno

Cumlorot rasane ati
Yen kelingan sliro sing tak anti
Dudu rupo dudu dunyo
Nanging tresno iku sing utomo

Urip bebrayan
Kabeh iku sing podo waspodo
Ora usah gawe perkoro
Nanging gawe becik lan sanyoto

Tresno iki gawe sliro
Sing tak anti anti
Sing penting ngugemi janji
Podo setyo urip kelawan pati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053