Lirik Lagu Ngalamun - Didi Kempot



Judul Lagu : Ngalamun
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ngalamun - Didi Kempot


Ngalamun amergo atiku bingung
Turu dewe tanpo bantal tanpo sarung
Bantalku mung tangan
Kemulku mung roso sayang
Koyo ngene rasane wong kasmaran

Ngalamun saben dino nyawang wuwung
Arep seneng pungkasane dadi wurung
Awak kari balung lemes koyo tanpo sumsum
Koyo ngene rasane wong nandang wuyung

INTRO

Sopo wonge sing ora nelongso
Kloro loro atiku keloro loro

Sopo wonge sing ora gelo
Jare setyo saiki kok ninggal lungo

Ngalamun amergo atiku bingung
Turu dewe tanpo bantal tanpo sarung
Bantalku mung tangan
Kemulku mung roso sayang
Koyo ngene rasane wong kasmaran

INTRO

Sopo wonge sing ora nelongso
Kloro loro atiku keloro loro

Sopo wonge sing ora gelo
Jare setyo saiki kok ninggal lungo

Ngalamun saben dino nyawang wuwung
Arep seneng pungkasane dadi wurung
Awak kari balung lemes koyo tanpo sumsum
Koyo ngene rasane wong nandang wuyung

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053