Lirik Lagu Minggat - Sonny Jos

Sri kapan kowe bali Kowe lungo ora pamit aku Jarene neng pasar pamit tuku trasi Nganti saiki kowe durung bali... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Minggat
Ciptaan : Sonny Josz
Penyanyi : Sonny Josz
Genre : Campursari

Lirik Minggat - Sonny Jos


Sri kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

Sri opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku atiku loro

Ndang balio.. Sri
Ndang balio.. o
Aku loro mikir kowe
Ono ning endi

Ndang balio.. Sri
Ndang balio.. o
Tego temen kowe minggat
Ninggal aku

Yen pancene Sri
kowe eling aku
Ndang balio
Aku kangen setengah mati

INTRO

Sri kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe durung bali

Ndang balio.. Sri
Ndang balio.. o
Aku loro mikir kowe
Ono ning endi

Ndang balio.. Sri
Ndang balio.. o
Tego temen kowe minggat
Ninggal aku

Yen pancene Sri
kowe eling aku
Ndang balio
Aku kangen setengah mati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053