Lirik Lagu Mbok Tinggal Lungo - Jo Klithik



Judul Lagu : Mbok Tinggal Lungo
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Jo Klithik
Genre : Dangdut

Lirik Mbok Tinggal Lungo


Opo ngene kabeh lelakonku
Kudu pisah karo sliramu
Aku kok tinggal lungo nggandeng priyo liyo
Neng saiki kabeh kudu tak tompo

Opo lali janjiku dek semono
Yen tresnaku ora ono wong liyo
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani
Nggonmu bali tansah tak enteni

Piye nasibe anakmu iki
Yen nganti pisah karo sliramu
Anak siji tak gondeli
Nganti kapan tetep tak openi

INTRO

Opo ngene kabeh lelakonku
Kudu pisah karo sliramu
Aku kok tinggal lungo nggandeng priyo liyo
Neng saiki kabeh kudu tak tompo

Opo lali janjiku dek semono
Yen tresnaku ora ono wong liyo
Mung sliramu sawiji tetep tak tresnani
Nggonmu bali tansah tak enteni

Piye nasibe anakmu iki
Yen nganti pisah karo sliramu
Anak siji tak gondeli
Nganti kapan tetep tak openi

Piye nasibe anakmu iki
Yen nganti pisah karo sliramu
Anak siji tak gondeli
Nganti kapan tetep tak openi

Anak siji tak gondeli
Nganti kapan tetep tak openi

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM