Lirik Lagu Mbagi Ati - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Mbagi Ati" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Mas Sumantri. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mbagi Ati - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Mbagi Ati


Judul Lagu : Mbagi Ati
Ciptaan : Mas Sumantri
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Mbagi Ati


Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun belani pati
Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun ragati

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njaluk paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Ambi wong liyo

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njaluk paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Ambi wong liyo

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Ambi wong liyo