Lirik Lagu Mbagi Ati - Nella Kharisma



Judul Lagu : Mbagi Ati
Ciptaan : Mas Sumantri
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Mbagi Ati - Nella Kharisma


Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun belani pati
Kurang paran isun iki
Magih demenan riko sun ragati

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njaluk paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Ambi wong liyo

INTRO

Isun yo wis kebacut ngabekti
Njaluk paran bain sun turuti
Kanggo njogo ikhlase ati
Kanggo njogo welas hang suci

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Ambi wong liyo

INTRO

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Bengi iki isun seru kesikso
Arep turu isun sing biso
Bengi iki isun seru kesikso
Ngerasakno riko mbagi ati

Ambi wong liyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM