Lirik Lagu Mampir Ngombe - Didi Kempot



Judul Lagu : Mampir Ngombe
Ciptaan : -
Lirik : Heri S.
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campursari Religi

Lirik Mampir Ngombe - Didi Kempot


Ning ndunyo sepiro lawase
Bebasan mung mampir ngombe
Yen bondo dunyo sing kok karepke
Ning akherat ora ono gunane

Ngibadah ojo di tinggalke
Becike ayo di jalake
Di tompo ing ngarso Gustine
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine

Wektu kito kuwi ono watese
Jo sembrono yen migunaake
Ra sepiro cilakane ing ndunyo
Luwih loro mbesuk yen mlebu neroko

Mulo kuwi kabeh dulur jo lali
Leksanaake perintahi agami
Podo sholat wanci wengi terus ngaji
Leksanaake zakat ing dinten fitri

Alloh humma solli wasalim ‘alaa 
Syayyidina wamaulana muhammadin
Alloh humma solli wasalim 'alaa 
Syayyidina wamaulana muhammadin

Ngibadah ojo di tinggalke
Becike ayo di jalake
Di tompo ing ngarso Gustine
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine

Wektu kito kuwi ono watese
Jo sembrono yen migunaake
Ra sepiro cilakane ing ndunyo
Luwih loro mbesuk yen mlebu neroko

INTRO

Ning ndunyo sepiro lawase
Bebasan mung mampir ngombe
Yen bondo dunyo sing kok karepke
Ning akherat ora ono gunane

Ngibadah ojo di tinggalke
Becike ayo di jalake
Di tompo ing ngarso Gustine
Kanggo sangu mbesuk tembe mburine

Wektu kito kuwi ono watese
Jo sembrono yen migunaake
Ra sepiro cilakane ing ndunyo
Luwih loro mbesuk yen mlebu neroko

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053