Lirik Lagu Kusumaning Ati - Didi Kempot

Kusumaning ati Duh wong ayu kang tak anti anti Mung tekamu biso gawe Tentreme atiku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kusumaning Ati
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kusumaning Ati - Didi Kempot


Kusumaning ati
Duh wong ayu kang tak anti anti
Mung tekamu biso gawe
Tentreme atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo mugo rak ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo ora kondo kondo

INTRO

Kusumaning ati
Duh wong ayu kang tak anti anti
Mung tekamu biso gawe
Tentreme atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi ora bakal lali
Tur kelingan jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pahit tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo mugo rak ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo ora kondo kondo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053