Lirik Lagu Kukur Kukur Rambut - Didi Kempot



Judul Lagu : Kukur Kukur Rambut
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kukur Kukur Rambut - Didi Kempot


Kukur kukur rambut
Ngalamun njabuti janggut
Pikiran semrawut
Rasane neng ati nglangut

Lingguh deleg deleg
Jarene atine judeg
Pikirane sumpek
Dadane rasane sesek

Solo Jakarta
Kangen pacar jauh disana
Gendul wadah ciu
Arep nyusul ora duwe sangu

INTRO

Sing neng omah
Ngenteni atine bingung
Ngalor ngidul
Koyo wong linglung

Sing neng paran
Koyo koyo ra kelingan
Lali ngomah lali ulian

Seng oseng kangkung
Jo kesuwen mulio kampung

INTRO

Kukur kukur rambut
Ngalamun njabuti janggut
Pikiran semrawut
Rasane neng ati nglangut

Lingguh deleg deleg
Jarene atine judeg
Pikirane sumpek
Dadane rasane sesek

Solo Jakarta
Kangen pacar jauh disana
Gendul wadah ciu
Arep nyusul ora duwe sangu

INTRO

Sing neng omah
Ngenteni atine bingung
Ngalor ngidul
Koyo wong linglung

Sing neng paran
Koyo koyo ra kelingan
Lali ngomah lali ulian

Seng oseng kangkung
Jo kesuwen mulio kampung
Seng oseng bayem
Jo kesuwen aku kademen

Seng oseng kangkung
Jo kesuwen mulio kampung
Seng oseng bayem
Jo kesuwen aku kademen


VERSI SEBELUMNYA

Kukur kukur rambut, didis golek tumo
Rambute di-ore, petan karo nonggo
Tumane ora ketok, ndlesep ono kathok
Sing petan wedi ndemok, wedi ono kodok

Kodok kodok ngorek, teot teot teblung
Sing petan wedi ndemek, kodoke mekungkung
Petan kok wedi kodok, wong sing petan pekok
Ngono kuwi ra ilok, teot teot teblung

INTRO

Kukur kukur rambut, didis golek tumo
Rambute di-ore, petan karo nonggo
Tumane ora ketok, ndlesep ono kathok
Sing petan wedi ndemok, wedi ono kodok

Kodok kodok ngorek, teot teot teblung
Sing petan wedi ndemek, kodoke mekungkung
Petan kok wedi kodok, wong sing petan pekok
Ngono kuwi ra ilok, teot teot teblung

INTRO

Kukur kukur rambut, didis golek tumo
Rambute di-ore, petan karo nonggo
Tumane ora ketok, ndlesep ono kathok
Sing petan wedi ndemok, wedi ono kodok

Kodok kodok ngorek, teot teot teblung
Sing petan wedi ndemek, kodoke mekungkung
Petan kok wedi kodok, wong sing petan pekok
Ngono kuwi ra ilok, teot teot teblung

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM