Lirik Lagu Konangan (Ketahuan Versi Jawa) - Didi Kempot

Lirik Lagu Konangan (Ketahuan Versi Jawa) - Didi Kempot


Judul Lagu : Konangan (Ketahuan Versi Jawa)
Ciptaan : Sunu / Ray 9 Ball
Lirik : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Konangan (Ketahuan Versi Jawa) - Didi Kempot


Saiki aku ra percoyo
Percoyo karo janjimu
Biyen sing tak sawang mung rupo
Ora ngerti atimu

Dek wingi kowe ngomong setyo
Ora tau selingkuh
Saiki aku uwis ngerti
Ngerti polah tingkahmu

Neng ngarep mripat iki
Kowe nglarani aku
Karo wong liyo
Kuwi kancaku

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku
O o

INTRO

Saiki aku ra percoyo
Percoyo karo janjimu
Biyen sing tak sawang mung rupo
Ora ngerti atimu

Dek wingi kowe ngomong setyo
Ora tau selingkuh
Saiki aku uwis ngerti
Ngerti polah tingkahmu

Neng ngarep mripat iki
Kowe nglarani aku
Karo wong lanang
Kuwi kancaku

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Dudu bojomu

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Konco kenthelku

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Kuwi kancaku

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong liyo
Dudu bojomu

O o kowe konangan
Pacaran maneh
Karo wong lanang
Konco kenthelku

O o

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.