Lirik Lagu Curigo Maning - Vita Alvia

Setuhune paran hang gawe atin riko Kok biso bisone nduweni curigo Nyongko isun ngedum welas mageh roso Ambi wong lanang liyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Curigo Maning - Vita Alvia


Judul Lagu : Curigo Maning
Ciptaan : Miswan Samudra
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Curigo Maning


Setuhune paran hang gawe atin riko
Kok biso bisone nduweni curigo
Nyongko isun ngedum welas mageh roso
Ambi wong lanang liyo

Padahal welas isun iki yo mung riko
Mageh utuh siji roso yo mung riko
Hang sun jaluk riko ojo gampang percoyo
Kabar hang durung nyoto

Jujur isun ambi riko
Roso welas isun sing ngeliyo
Kadung mageh sing percoyo
Keroan isi jantung nong njero dodo

INTRO

Padahal welas isun iki yo mung riko
Mageh utuh siji roso yo mung riko
Hang sun jaluk riko ojo gampang percoyo
Kabar hang durung nyoto

Jujur isun ambi riko
Roso welas isun sing ngeliyo
Kadung mageh sing percoyo
Keroan isi jantung nong njero dodo

INTRO

Jujur isun ambi riko
Roso welas isun sing ngeliyo
Kadung mageh sing percoyo
Keroan isi jantung nong njero dodo

Jujur isun ambi riko
Roso welas isun sing ngeliyo
Kadung mageh sing percoyo
Keroan isi jantung nong njero dodo