Lirik Lagu Bandara Juanda - Nogling

Pitulas februari kepungkur Kowe lungo ninggal sanak lan dulur Budhal golek koyo ing monco negoro Murih kasembadan urip kang mulyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bandara Juanda - Nogling


Judul lagu : Bandara Juanda
Pencipta : Topan Adi Jaya
Penyanyi : Nogling
Genre : Dangdut

Lirik Bandara Juanda - Nogling


Pitulas februari kepungkur
Kowe lungo ninggal sanak lan dulur
Budhal golek koyo ing monco negoro
Murih kasembadan urip kang mulyo

Rong tahun aku setyo ngenteni
Janji janjimu tansah tak ugemi
Pamitmu nyatane kanggo selawase
Kowe bali karo priyo seje

Opo wis lali ucapmu dek wingi
Bandara Juanda sing dadi seksi
Tresnaku tresnamu renonce jroning janji
Nganti saiki aku tansah ngugemi

Opo amargo saiki wis mulyo
Terus kowe tego gandeng wong liyo
Uripku uripmu nyoto nyoto wis bedo
Kowe wis mulyo aku tetep rekoso

INTRO

Rong tahun aku setyo ngenteni
Janji janjimu tansah tak ugemi
Pamitmu nyatane kanggo selawase
Kowe bali karo priyo seje

Opo wis lali ucapmu dek wingi
Bandara Juanda sing dadi seksi
Tresnaku tresnamu renonce jroning janji
Nganti saiki aku tansah ngugemi

Opo amargo saiki wis mulyo
Terus kowe tego gandeng wong liyo
Uripku uripmu nyoto nyoto wis bedo
Kowe wis mulyo aku tetep rekoso

Pitulas februari kepungkur
Kowe lungo ninggal sanak lan dulur