Lirik Lagu Bader Saradan - Didi Kempot

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan Nasibku lontang lantung ra karuan Kejel kejel nyanthel kepanasan Nganti koyo iwak bader saradan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bader Saradan - Didi Kempot


Judul Lagu : Bader Saradan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bader Saradan - Didi Kempot


Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan
Nasibku lontang lantung ra karuan
Kejel kejel nyanthel kepanasan
Nganti koyo iwak bader saradan

Omahmu mung adep adepan lawang
Mlaku sikil jane semenit wis tekan
Bebasan gendhenge tunggal sak talang
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan

INTRO

Loro atiku loro
Aku keloro loro
Ngempet roso tresno kepingin crito
Nanging karo sopo

Loro atiku loro
Aku keloro loro
Kepingin nyawang sak kedheping netro
Ngilang ra kondo

INTRO

Tresnaku mbok gantung neng pinggir dalan
Nasibku lontang lantung ra karuan
Kejel kejel nyanthel kepanasan
Nganti koyo iwak bader saradan

Omahmu mung adep adepan lawang
Mlaku sikil jane semenit wis tekan
Bebasan gendhenge tunggal sak talang
Kowe lungo tanpo pamit ra konangan

INTRO

Loro atiku loro
Aku keloro loro
Ngempet roso tresno kepingin crito
Nanging karo sopo

Loro atiku loro
Aku keloro loro
Kepingin nyawang sak kedheping netro
Ngilang ra kondo