Lirik Lagu Tresno Waranggono - Neo Sari ft Pak De

Lirik Lagu "Tresno Waranggono" dari Neo Sari & Pak De. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Waranggono - Neo Sari ft Pak De

Lirik Neo Sari & Pak De - Tresno Waranggono


Judul lagu : Tresno Waranggono
Penyanyi : Neo Sari ft Pak De
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Waranggono


Lk :
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eling aku ro sliramu

Pr :
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Neng wis pestine aku du jodomu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo

Lk :
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Pr :
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Lk :
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Pr :
Wis lilakno aku kangmas
Wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

Lk :
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Pr :
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Lk :
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Pr :
Wis lilakno aku kangmas
Wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono