Lirik Lagu Tresno Waranggono - Neo Sari ft Pak De

Nelongso roso rasane nangis jroning atiku Yen kelingan esem gemuyumu Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku Tansah eling aku ro sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul lagu : Tresno Waranggono
Ciptaan : -
Penyanyi : Neo Sari ft Pak De
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Waranggono


Lk :
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eling aku ro sliramu

Pr :
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Neng wis pestine aku du jodomu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo

Lk :
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Pr :
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Lk :
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Pr :
Wis lilakno aku kangmas
Wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

INTRO

Lk :
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Pr :
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Lk :
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Pr :
Wis lilakno aku kangmas
Wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053