Lirik Lagu Tresno Terlarang - Vita KDI

Opo aku sing ora ngerti Marang kahanan sing ono iki Nanging aku opo yo salah Yen tresnaku ra bakal rubah... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Tresno Terlarang
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Terlarang


Opo aku sing ora ngerti
Marang kahanan sing ono iki
Nanging aku opo yo salah
Yen tresnaku ra bakal rubah

Masio aku ra biso nduweni sliramu
Nanging aku isih tetep tresno
Rino lan wengi mung sliramu sing nong ati
Tak impi impi

Ra lilo aku ra lilo aku ra lilo
Yen sliramu di duweni wong liyo
Ra lilo aku ra lilo aku ra lilo
Yen tresnamu kanggo wong liyo

Aku ngerti sejatine
Yen sliramu durong jodoku
Nanging aku wis kebacut tresno
Masio tresno iki tresno larangan

INTRO

Opo aku sing ora ngerti
Marang kahanan sing ono iki
Nanging aku opo yo salah
Yen tresnaku ra bakal rubah

Masio aku ra biso nduweni sliramu
Nanging aku isih tetep tresno
Rino lan wengi mung sliramu sing nong ati
Tak impi impi

Ra lilo aku ra lilo aku ra lilo
Yen sliramu di duweni wong liyo
Ra lilo aku ra lilo aku ra lilo
Yen tresnamu kanggo wong liyo

Aku ngerti sejatine
Yen sliramu durong jodoku
Nanging aku wis kebacut tresno
Masio tresno iki tresno larangan

Nanging aku wis kebacut tresno
Masio tresno iki tresno larangan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053