Lirik Lagu Tresno Marang Tonggo - Nella Kharisma



Judul Lagu : Tresno Marang Tonggo
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Marang Tonggo - Nella Kharisma ft Arya Satria


Pr :
Opo bojomu iki sik kurang ayu
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku

Lk :
Aku ngerti mestine kowe cemburu
Aku weruh mestine kowe yo nesu
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku

INTRO

Pr :
Kebacut mas pancen kebacut
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo
Aduh mas loro atiku loro
Kowe wis tego nggawe atiku gelo

Lk :
Tresno aku kadhung tresno
Kebacut tresno tresno marang tonggo
Aduh dik aku njaluk sepuro
Aku wis tego nggawe atimu loro

INTRO

Pr :
Opo bojomu iki sik kurang ayu
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku

Lk :
Aku ngerti mestine kowe cemburu
Aku weruh mestine kowe yo nesu
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku

INTRO

Pr :
Kebacut mas pancen kebacut
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo
Aduh mas loro atiku loro
Kowe wis tego nggawe atiku gelo

Lk :
Tresno aku kadhung tresno
Kebacut tresno tresno marang tonggo
Aduh dik aku njaluk sepuro
Aku wis tego nggawe atimu loro
Aku wis tego nggawe atimu loro

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053