Lirik Lagu Tresno Marang Tonggo - Nella Kharisma

Opo bojomu iki sik kurang ayu Opo mbok sawang ra nyenengne atimu Rumangsaku ra kalah karo tonggoku Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Marang Tonggo - Nella Kharisma


Judul Lagu : Tresno Marang Tonggo
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Marang Tonggo - Nella Kharisma ft Arya Satria


Pr :
Opo bojomu iki sik kurang ayu
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku

Lk :
Aku ngerti mestine kowe cemburu
Aku weruh mestine kowe yo nesu
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku

INTRO

Pr :
Kebacut mas pancen kebacut
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo
Aduh mas loro atiku loro
Kowe wis tego nggawe atiku gelo

Lk :
Tresno aku kadhung tresno
Kebacut tresno tresno marang tonggo
Aduh dik aku njaluk sepuro
Aku wis tego nggawe atimu loro

INTRO

Pr :
Opo bojomu iki sik kurang ayu
Opo mbok sawang ra nyenengne atimu
Rumangsaku ra kalah karo tonggoku
Lha kok kowe malah tresno marang tonggoku

Lk :
Aku ngerti mestine kowe cemburu
Aku weruh mestine kowe yo nesu
Ora lilo yen to aku mbagi tresnoku
Kepiye maneh aku tresno marang tonggoku

INTRO

Pr :
Kebacut mas pancen kebacut
Nduwe roso lha kok tresno marang tonggo
Aduh mas loro atiku loro
Kowe wis tego nggawe atiku gelo

Lk :
Tresno aku kadhung tresno
Kebacut tresno tresno marang tonggo
Aduh dik aku njaluk sepuro
Aku wis tego nggawe atimu loro
Aku wis tego nggawe atimu loro