Lirik Lagu Tembang Rindu - Nella Kharisma



Judul Lagu : Tembang Rindu
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Tembang Rindu - Nella Kharisma


Isih tak simpen tembang rindu neng hpku
Tansah tak puter saben kangen marang esemmu
Ono sworomu nembang lagu kesayanganmu
Nggugah rinduku semono ketali tresnomu

Eling naliko kowe nembang
Lewat gitar ungkap sayang
Semono gawe kangen kangenan
Naliko isih sesandingan

Eling dek biyen kowe nembang
Semono gawe ungkap sayang
Saiki mung kari angenan
Tresnomu mung dadi kenangan

INTRO

Isih tak simpen tembang rindu neng hpku
Tansah tak puter saben kangen marang esemmu
Ono sworomu nembang lagu kesayanganmu
Nggugah rinduku semono ketali tresnomu

Eling naliko kowe nembang
Lewat gitar ungkap sayang
Semono gawe kangen kangenan
Naliko isih sesandingan

Eling dek biyen kowe nembang
Semono gawe ungkap sayang
Saiki mung kari angenan
Tresnomu mung dadi kenangan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.