Sewu kuto uwes tak lewati Sewu ati tak takoni Nangeng kabeh podo ra ngerteni Lungamu neng endi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Sewu Kutho
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Hip Hop Jawa
Genre : Hip Hop

Lirik Sewu Kutho - Hip Hop Jawa


Pr :
Sewu kuto uwes tak lewati
Sewu ati tak takoni
Nangeng kabeh podo ra ngerteni
Lungamu neng endi

Sewu kuto uwes tak lewati
Sewu ati tak takoni
Nangeng kabeh podo ra ngerteni
Lungamu nengendi

Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene rong biso nemoni

Wes tak cobo nglalekake
Jenengmu seko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Iseh tresno sliramu

Lk :
Rasah nggoleki aku adoh adoh nengkene
Aku lungo adoh mergo nglalekke koe
Bola bali meneh koe muni tresno
Ndelok kowe ameh gawe atiku loro
Aku wes ra kuat ngrasakke tingkahmu
Aku mileh lungo ninggalke awakmu
Wes tak lalekke kabeh kenangan urepku
Nek soyo tak piker mek nglarani atiku

Pr :
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene rong biso nemoni

Wes tak cobo nglalekake
Jenengmu seko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Iseh tresno sliramu

Lk :
Aku uwes wegah nrimo kowe meneh
Nak kowe arep golek kono yo ameh luweh
Kowe pernah janji nak cintamu mok aku
Kenopo saiki lagi nggolek nyusuli aku
Sewu kuto uwes ameh arep tak lewati
Aku luweh nak kowe mesti muk jalok bali
Adoh kono cerak kowe memeng le ngladeni
Sek penteng aku wes nyobo opo seng tok duweni

Pr :
Pirang tahun anggonku nggoleki
Seprene rong biso nemoni

Wes tak cobo nglalekake
Jenengmu seko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Iseh tresno sliramu

Sewu kuto uwes tak lewati
Sewu ati tak takoni
Nangeng kabeh podo ra ngerteni
Lungamu neng endi

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053