11 Agt 2017


Judul Lagu : Sepurane
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Bayu G2B
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Sepurane - Nella Kharisma ft Bayu G2B


Pr :
Sepurane awakku wes gawe loro sakjrone atimu sayang
Medot tresno marang sliramu ambyar atiku
Senadyan abotku ngelakoni urip tanpo awakmu wong bagus
Nanging kabeh wes tak lilakne kanggo kowe

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro loro
Mergo wes kebacut tresno

Lk :
Sepurane aku wes medot tali asmoro
Senadyan ati iki wes kebacut tresno
Nanging kowe kudu ngerti atiku nelongso
Podo karo awakmu seng wes tak gawe cidro
Sak tenane abot awak iki ngelakoni
Medot tresno ro wanito seng tak tresnani
Kabeh iki demi masa depanmu cah ayu
Ora mergo luntur tresno dinggo sliramu

Pr :
Tansah kelingan awale dewe ketemu
Hangat pelukmu nentremke atiku
Kowe seng nenangke awakku ngusap eluhku

Seprene jenengmu tansah ono ing ati
Ra bakal ilang kegowo wektu
Mergo yo mung kowe tresnoku
Nganti tekan matiku

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro loro
Mergo wes kebacut tresno

Wes tak ikhlasne
Yen pancen dalane
Kudu pisah nglilakake
Tresnoku nggo kowe

Lk :
Medot tresno awakmu gawe remuk atiku
Senadyan sak tenane aku iseh tresno sliramu
Nganti aku nangis getih mergo raiso nahan perih
Saben awak iki tansah iseh kelingan sliramu cah ayu
Mugo sliramu iso entok tresno sing luwih
Mergo aku uduk turunane wong sugih
Seng patut mbok tresnani mbok dadekke pedamping
Trimo mundur timbang gawe uripmu kepontang panting

Nimas ojo lungo
Tresno iki ra bakal pindah nggo wong liyo
Kulo janji nganti mandekke denyut nadiku
Sayang

Pr :
Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro loro
Mergo wes kebacut tresno

Wes tak ikhlasne
Yen pancen dalane
Kudu pisah nglilakake
Tresnoku nggo kowe

Mugo kowe biso anggonmu nerimo
Senadyan batin kesikso ati keloro loro
Mergo wes kebacut tresno

Wes tak ikhlasne
Yen pancen dalane
Kudu pisah nglilakake
Tresnoku nggo kowe