Lirik Lagu Separo Rogo - Andra Kharisma


Judul Lagu : Separo Rogo
Ciptaan : -
Penyanyi : Andra Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Separo Rogo


Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora bisa tak ganti
Mergane tresno iki isih nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senajan wes tak coba ngilangno ning ati

Lilo aku ora lilo
Nanging iki kudu sing tak tompo

Separo rogoku isih manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kilangan tresnomu

Separo rogoku isih ono tresnomu
Jujur ning atiku
Isih ra lilo ninggalke sliramu

INTRO

Sing manggon njero ati iki
Mung sliramu sing ora bisa tak ganti
Mergane tresno iki isih nggondeli

Sing manggon njero dodo iki
Mung sliramu sing ora biso tak lali
Senajan wes tak coba ngilangno ning ati

Lilo aku ora lilo
Nanging iki kudu sing tak tompo

Separo rogoku isih manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kilangan tresnomu

Separo rogoku isih ono tresnomu
Jujur ning atiku
Isih ra lilo ninggalke sliramu

Separo rogoku isih manggon sliramu
Jujur ning atiku
Abot rasane kilangan tresnomu

Separo rogoku isih ono tresnomu
Jujur ning atiku
Isih ra lilo ninggalke sliramu

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053